KOCAELİ / DERİNCE - Kocaeli Anneleri Derneği Anaokulu

Kocaeli Anneleri Derneği Anaokulu

Adres
KOCAELİ ANNELERİ DERNEĞİ ANAOKULU ÇENEDAĞ MAH. ESENTEPE CAD. BLOK NO 122/1 DERİNCE / KOCAELİ
Vizyon
İnsanı ve insanın bakışını bilerek, dünyayı değiştirebilecek gücü hisseden çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Milli değerlerini içselleştirmiş, gelişen ve değişen yaşam koşullarına ayak uyduran, ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken beceri, tutum ve sorumluluklar edinmiş, bütüncül bakış açısına sahip dünya vatandaşı lider bireyler yetiştirmektir.
Okulumuza 92,104,111 numaraları otobüsler ile ulaşılabilmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuza ait bir servis bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz velileri tarafından okula bırakılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çenedağ mahallesinde 15. Kolordu ilköğretim okulunun bahçesinde yer almaktadır.
Okulumuz il merkezine 11 km - ilçe merkezine 1,5 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzda 25 kişilik 5 sınıf; 4 kişilik Otizm sınıfı ve 10 kişilik hafif düzeyde zihinsel yetersizlik sınıfı bulunmaktadır.